Γενικοί Καθαρισμοί

 
 
Στο συνεργείο καθαρισμού χώρων ALS cleaning – Αλτουβάς Αντώνιος, που βρίσκεται στην Αθήνα – Ζωγράφου, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει γενικούς καθαρισμούς με επαγγελματισμό και συνέπεια σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι καθαρισμοί πολυκατοικιών είναι ένας από τους κυριότερους τομείς εξειδίκευσής μας, ενώ συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε άμεσα και οικονομικά το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του κλιμακοστασίου και των διαδρόμων, της εισόδου, καθώς και της πόρτας και της καμπίνας του ανελκυστήρα.

Επίσης, καθαρίζουμε την πυλωτή, το λεβητοστάσιο, την ταράτσα και όλα τα υπόλοιπα σημεία – χώρους της πολυκατοικίας, που χρειάζονται καθαρισμό, με τα σύχρονα μηχανήματά μας.
 
 
 
 
 
Η ομάδα μας εξειδικεύεται και στον αρχικό καθαρισμό νεόκτιστων κτιρίων και γραφείων με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, όπως είναι οι μηχανές αναρρόφησης σκόνης και υγρών, οι μηχανές περιποιήσεις δαπέδων, τα σάρωθρα κ.α.

Όλα τα καθαριστικά μας είναι βιολογικά, χωρίς χημικά συστατικά και με πιστοποίηση, είναι ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς σήματα επικινδυνότητας στις ετικέτες, ενώ είναι δοκιμασμένα και επιλεγμένα, έτσι ώστε να προσφέρουν εγγυημένα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

 
Το συνεργείο καθαρισμού χώρων ALS cleaning – Αλτουβάς Αντώνιος στην Αθήνα – Ζωγράφου εξειδικεύεται στους καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων, τους οποίους πραγματοποιεί με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.