Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

 
 
Το συνεργείο καθαρισμού χώρων ALS cleaning – Αλτουβάς Αντώνιος, που βρίσκεται στην Αθήνα - Ζωγράφου, αναλαμβάνει Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και Μυοκτονίες για κάθε είδους χώρο με επαγγελματισμό, σε πολύ λογικές τιμές.

Οι Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις που πραγματοποιεί το συνεργείο μας στην Αθήνα-Ζωγράφου σας απαλλάσσουν από τα ενοχλητικά έντομα και εξασφαλίζουν στην πολυκατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο τις απαραίτητες συνθήκες για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του συνεργείου μας αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά την προσβολή από κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους και άλλα έντομα και παράσιτα, που αποτελούν ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα των ενοίκων μίας πολυκατοικίας και δυσχεραίνουν την καθημερινότητά τους, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με μία σειρά από επικίνδυνα για την υγιεινή του χώρου και για την υγεία των ίδιων μικρόβια.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα άριστης ποιότητας για τις Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις που πραγματοποιεί, με αποτέλεσμα την εξόντωση των παραπάνω ενοχλητικών εντόμων και παρασίτων και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.
 
 
 
 
 
 
 

Μυοκτονίες

 


 
 
 
 
 
Σχετικά με τις Μυοκτονίες, το συνεργείο καθαρισμού χώρων ALS cleaning - Αλτουβάς Αντώνιος σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καταπολέμησης τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι), η οποία ξεκινάει από το υπόγειο του κτηρίου σας. Η πρόληψη και η δραστική αντιμετώπισή τους μέσα από τις Μυοκτονίες θεωρείται αναγκαία, καθώς πρόκειται για φορείς μικροοργανισμών που μολύνουν τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας και διατίθενται με πιστοποιητικό από γεωπόνο.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις και Μυοκτονίες σε οικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εξυπηρέτηση!